Synology DiskStation DS3622xs+ 12-Bay NAS server

Synology DiskStation DS3622xs+ 12-Bay NAS server

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Synology

Kapacitet

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Synology DiskStation DS3622xs+ je NAS Server sa 12 ležišta za diskove nemenjen preduzećima koja imaju potrebu za velikim i moćnim skladištem za podatke. Glavne karakteristike DS3622xs+ su veliki kapacitet uz jaku procesorsku snagu, što ga čini idealnim za video nadzor, skladištenje virtuelnih mašina i video montažu. Njegov kapacitet skladištenja se lako može utrostručiti sa dve jedince za proširenje DXS1222. Povezivanje, skladištenje i memorija lako se mogu proširiti za još zahtevnnija opterećenja. Uz veliki broj dostupnih poslovnih aplikacija za Synology DiskStation Manager (DSM), DS3622xs+ je mnogo više od uređaja za skladištenje podataka.


DS3622xs+ može brzo da se uklopi u preduzeća koja zahtevaju brze performanse i skalabilno skladištenje. Moćan toranj server nudi prostor za skladištenje ekvivalentno 2U NAS modelima za montiranje u rackmount.


• Preko 4.719 MB/s sekvencijalno čitanje i 2.402 MB/s sekvencijalno upisivanje, podrška performansama za višekorisničke i zahtevne aplikacije.

• Podržava 12 SATA HDD/SSD 2,5"/3,5" ležišta i može se proširiti u hodu do 36 diskova sa dve dodatne Synology DXS1222

jedinice za proširenje. Obratite pažnju na kompatibilnost diskova. 

• Udobno smanjite IT otisak korišćenjem 6-jezgarnog Intel® Xeon® procesora da konsoliduje stare servere preko dodatnih aplikacija, virtuelnih mašina ili kontejnera.

• Ugrađeni dvostruki 10GbE RJ-45 portovi i tri gigabitna porta omogućavaju brzo umrežavanje odmah iz kutije.

• Povećajte propusni opseg pomoću 10GbE SFP+/RJ-45 i 25GbE SFP28 NIC, instalirajte adapter za Fibre Channel, smanjite kašnjenje pomoću NVMe SSD keša ili dodajte i 10GbE i NVMe SSD keš sa kombo karticom (E10M20-T1)

• Namenski port za upravljanje van opsega (OOB) pomaže sistemu administratore da smanje napore za održavanje i rešavanje problema.


Za dodatne informacije i tehničku specifikaciju proizvoda DS3622xs+ posetite: Synology DS3622xs+