Synology DiskStation DS1520+ 5-Bay NAS

Synology DiskStation DS1520+ 5-Bay NAS

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Synology

Kapacitet

Kliknite ovde za detaljan opis

Synology Inc. je krajem avgusta 2020. predstavio je DiskStation DS1520+, NAS server sa pet slotova za diskove i izuzetnim performansama i mogućnostima nadogradnje, što je idealan izbor za manja i srednja preduzeća kao i za zahtevnije kućne korisnike.

Nadogradiv dizajn Synology DS1520+ olakšava proširenje prostora za skladištenje bez zaustavljanja rada sistema, što znači da je server idealan izbor za razmenu datoteka, bekap i oporavak (recovery) sistema nakon prekida rada. Standardno je opremljen dvokanalnom memorijom od 8 GB i NVMe podrškom za keš (cache), što pruža snažnu bazu za zahtevne aplikacije sa visokim dvosmernim protokom podataka i virtualizacijom.

  • 19,8% brži od prethodnika
  • Najnoviji Intel Celeron J4125 4-core 2.0 GHz, burst do 2.7 GHz
  • Dvokanalna memorija: dolazi sa dva 4GB memorijska modula (ukupno 8 GB RAMa što je i maksimum)
  • Dva M2 SSD slota: za izvanredne rezultate random IOPSa pomoću Synology NVMe SSD (SNV3400-400G)
  • Visoke performanse: sekvencijalni protok šifriranih podataka je preko 451,28 MB/s za čitanje i 451,18 za pisanje
  • 4 x 1GbE RJ-45
  • Idealna multimedijska biblioteka
  • Mogućnost proširenja do 15 HDD uz 2x DX517 expansion unit
  • Mali potrošač električne energije 36.67 W (Pristup) i 15.51 W (HDD Hibernacija)

Synology DS1520+ podržava dvokanalno, 4K video transkodiranje (4K video transcoding) u stvarnom vremenu i pruža izuzetno iskustvo u prenosu ultra HD videozapisa kao i deljenja datoteka. Pomoću Synology Moments možete uživati u tehnologiji prepoznavanja slika (iOS i Android podržani) i automatski uređivati dragocene uspomene.

Synology DiskStation Manager

DS1520+ pokreće DiskStation Manager, napredni i intuitivni operativni sistem Synology NAS servera. Opremljen je širokim rasponom aplikacija koje preduzećima pomažu da značajno povećaju sigurnost podataka i učinkovitost rada. Synology je takođe primio brojne medijske nagrade. Između ostalog, može se pohvaliti najvišim ocenama na desetom TechTarget Quality Awards istraživanju koje je dobio za sisteme NAS srednje klase i izbor PCMag Readers "Choice Award", koji je dobio osmu godinu za redom.

Za dodatne informacije i tehničku specifikaciju proizvoda DS1520+ posetite: Synology DS1520+