Sonos One Wireless zvučnik

Sonos One Wireless zvučnik

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: SONOS

Boja

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Sonos One zvučnik

Sjajan zvuk za svaku prostoriju u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Kompaktan dizajn odgovara gotovo svakom prostoru. Stavite ga na kuhinjsku ploču ili odložite na policu za knjige u kancelariji. Otporan je na vlagu, pa ga možete čak staviti i u kupatilo.

Sve funkcioniše zajedno, a Sonos radi sa svim vašim omiljenim uslugama, tako da možete slušati šta želite, gde želite i kako želite.

Napravite svoj idealan zvučni sistem.

Počnite sa jednim zvučnikom, a kasnije lako dodajte ostale. Napravite Stereo par zvučnika u istoj sobi za smeliji, bogatiji zvuk. Povežite Sub sa Arc, Playbar ili Beam za dublje basove, a zatim dodajte par stražnjih zvučnika za zadivljujući surround zvuk. Priključite svoj gramofon na Five ili Amp za strimovanje oko kuće.

Strimujte sa svojih omiljenih usluga.

Sonos radi na svim servisima koje znate i volite. Strimujte preko Apple Music, Spotify, Amazon Music, Audible, Deezer, TuneIn, iHeartRadio, Google Play Music, YouTube Music, i mnoge druge.

Slušajte u bilo kojoj sobi.

Svi Sonos zvučnici i komponente povezuju se preko WiFi mreže da biste mogli da napravite sistem koji želite. Stavite podcast u spavaću sobu dok neko drugi gleda televiziju u dnevnoj sobi ili grupišite sve zvučnike kako bi sinhronizovano puštali muziku.