Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: SONOS

Boja

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Sonos Sub mini bežični zvučnik, osetite razliku.

Sonos Sub Mini je nova, manja i  pristupačnija verzija sabvufera koju su fanovi Sonosa dugo čekali.

Sonos Sub Mini je subbass kabinet po prihvatljivijoj ceni, dodajući veliki bum, proširujući asortiman Sonos Wi-Fi zvučnika i sound barova. Sa jednim kablom i podešavanjem vođenom aplikacijom Sub Mini olakšava uživanje u potpunijem, detaljnijem zvuku.

Samo priključite kabl za napajanje, otvorite aplikaciju i pratite nekoliko jednostavnih uputstava da dodate Sub Mini svom sistemu.

Sub Mini se povezuje sa vašim sistemom preko WiFi mreže, tako da možete da ga postavite gde god odgovara i najbolje izgleda u prostoriji.

Bolji bas za vaš prostor

Trueplay™ tehnologija podešavanja basa prilagođava bas jedinstvenoj akustici prostorije tako da nikada ne zvuči grubo, muljavo ili ravno – čak i ako postavite Sub Mini pored zida.

Potreban je podržani iOS uređaj.

Sonos Mini Sub se bežično uparuje sa bilo kojim Sonosovim zvučnicima i barovima, osim sa prenosivim Roam and Move. Ali najbolje se koristi sa manjim Ray ili Beam Soundbarovima, kao i sjajna dopuna Sonos One kabinetima.

Snažni mali cilindar proizvodi više nego dovoljno zvuka za sve osim za najveće prostorije i ne samo da dodaje bas, već i poboljšava opseg i dinamiku zvučnika sa kojima je uparen. Snaga koju donosi niskom nivou izuzetno je dobro ocenjena u filmovima i muzici, dodajući ali ne i dominirajući celokupnim zvučnim zapisom.

Elegantan i kompaktan, Sub Mini se uklapa uz vaš nameštaj.

Mali ali moćan

Ako imate neki od odličnih Sonosovih sound barova, ali žudite za malo više udaranja i tutnjave, Sub Mini vas neće razočarati.

Možete podesiti nivo sabvufera naviše ili nadole za 15 podeoka da biste mu dali više ili manje prisutnosti u vašem zvuku, dok se noćni režim na barovima takođe primenjuje i na njega.

Razlika između Mini i Gen 3 Sub je jednostavno snaga. Pri nižim jačinama zvuka, oni u suštini zvuče isto ali na većim snagama Gen 3 preuzima dominaciju dok se Mini Sub i dalje nosi sa njim.

Mini je najverovatnije dovoljno moćan čak i za relativno velike dnevne sobe i svakako za svakoga ko živi u neposrednoj blizini komšija. Verovatno već znate da li vam treba više basa nego što Mini može da proizvede.

Sonos Mini Sub je trošio oko 1,5 W u stanju pripravnosti i oko 5,5 W kada je puštao muziku na ugodnoj jačini zvuka, ili do 50 W kada je maksimalno iskorišćeno. Potrošio je do 17 W kada je gledao film na većoj jačini, trošeći oko 0,010 kWh tokom dva sata.

Specifikacije

Dimenzije: 5 x 23cm

Težina: 6,35kg

Zvučnici: dual 6in woofers

Povezivanje: WiFi b/g/n, Ethernet

Softver: Sonos S2