iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+
iRobot robotski usisivač Roomba i7+

iRobot robotski usisivač Roomba i7+

Šifra proizvoda: Roomba i7+
EAN: 5060359289728
Brend: iRobot
130.000,00
Dodaj u korpu

Detaljan opis

O proizvodu:

iRobot Roomba i7+ sa CleanBase automatskim pražnjenjem prljavštine, robotski usisivač - Pamti mapu Vašeg doma, pronalazi prljavštinu, prazni se sam. Idealan za domove sa kućnim ljubimcima, sa gumenim valjcima i naprednom fukcijom usisavanja Power-Lifting, povezivanjem na vašu WiFi mrežu, može se kontrolisati putem mobilne aplikacije.

Glavne prednosti Roombe i7+:

  • Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućava Vam da zaboravite na usisavanje više sedmica.
  • Prepoznaje, mapira i prilagođava se vašemu domu. Tako odluči koji je najbolji način za čišćenje.
  • Razlikuje kuhinju od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart omogućava vam potpunu kontrolu, koje prostorije se čiste i kada.
  • Glasovno upravljanje putem digitalnih asistenata Alexe / Google Assistant - bez obzira da li je nered u kuhinji ili drugde, Roomba® i7+ robotski usisivač postaraće se da pokupi sve! Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su zaštitni znaci Amazon.com, Google Inc. i njihovih partnerskih kompanija. Google home je zaštićeni znak kompanije Google LLC.
  • Premijum AeroForce® 3-stepenski sistem čiščenja koristi dva višeslojna valjka i Power-Lifting tehnologiju, koja omogućava 10-x veću usisnu snagu* za odstranjivanje prljavštine, većih čestica i dlaka kućnih ljubimaca.
    * U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.
  • Senzori Dirt Detect™ prepoznaju više zaprljana mesta i daju signal robotu da im posveti više pažnje.

Ključne prednosti robotskog usisivača Roomba i7+:

1. Pamti plan Vašeg doma. Pronalazi prašinu. Sama se prazni.

Roomba i7 + robotski usisivač automatski se prazni u kesu za jednokratnu upotrebu koja sadrži 30 posuda za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju nedeljama. Premijum 3-stepeni sistem čišćenja i dvojni gumeni valjci omogućavaju snažno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti mapu Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole sa Vašeg pametnog telefona, čišćenje zaista postaje prilagođeno Vama.

iRobot Roomba i7+558

2. Već 25 godina iskustva i inovacija na polju robotike

Kompanija iRobot je osnovana 1990 godine kao jedna od prvih na polju robotike.Usledila je vizija da će korisni i praktični roboti postati stvarnost. Danas proizvodimo najinovativnije kućne robote, kao što su Roomba robotski usisivači i robotski čistači iz porodice Braava. Ali sa našom tehnologijom, ne radi se samo o robotima. Radi se o vama - zato tražimo najbolji način da vam pomognemo da uradite više.

25-godina

3. Zaboravite na usisavanje nedeljama

Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoju posudu, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Oslobađa Vas brige oko usisavanja nedeljama.

Autoevac

4. Obavlja prljavi posao usisavanja

Zatvorena, kesa za jednokratnu upotrebu skladišti 30 posuda prljavštine, prašine i dlaka i onemogućava im da se vrate u vazduh.

Clean Base Bag

5. Zna najefikasnije metode čišćenja za svaku prostoriju pojedinačno

Sa patentiranom navigacijom iAdapt® 3.0 i vSLAM® tehnologijom Roomba® robotski usisivač lako i efikasno se kreće kroz vaš dom. Robot pravi vizuelne oznake, sa kojima se orijentiše, gde je bio i gde mora očistiti.

iAdapt 3.0

6. Razlikuje kuhinju od dnevne sobe

Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7+ uči, pamti mapu i prilagođava se Vašem domu, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i mape više spratova, i tako zna koju mapu treba upotrebiti bez obzira o kom se spratu radi. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

Tehnologija Imprint Smart

7. “Roomba®, očisti kuhinju”

Bez obzira na to da li se radi o neredu u kuhinji ili na čitavoj površini Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas oslobađa posla. Kontrolišite koja je prostorija očišćena i kada, koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME mobilnu aplikaciju. *Kompatibilno s uređajima na kojima je povezan digitalni asistent Alexa i Google assistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i saradnika. Google Home je zaštitni znak kompanije Google LLC-a.

Glasovno upravljanje

8. Podiže, usisava i filtrira - sa 10X većom snagom*

Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od 3-stepenog sistema čišćenja. Posebno dizajnirana četka za čišćenje uglova, dvojni gumeni valjci za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.
*U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

Premium AeroForce™ 3-stepeni sistem čiščenja

9. Dvojni gumeni valjci znaju što je timski rad

Umesto igličastih četki koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, jedinstveni dvojni gumeni valjci prijanjaju na različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvenim podlogama i tepisima, kako bi temeljno očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez upetljavanja. Drugim rečima, lakše održavaju Vaše podove čistim od dlaka svaki dan.

gumeni valjci

10. Čisto do ivice

Četka za brisanje ivca posebno je dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi odvojila nečistoću od ivica i uglova i uspešno je usisala sa Vaših podova.

Bočna četka

11. Čisti ono što vidite, filtrira nevidljivo

Visoko efikasni filter zadržava do 99% plesni, polena, grinja, psećih i mačijih alergena.

Efikasan u borbi sa dlakama kućnih ljubimaca

12. Vaš detektiv za prašinu

Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

Dirt Detect

13. Isperite prljavštinu

Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisivača nikad nije bilo lakše. Sa perivom posudom, jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu.

Periva posuda


O kompaniji iRobot

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija i proizvodi robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje domova kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač. Danas je iRobot globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, pored Roomba robotskih usisivača i robotske brisače podova Braava®, koji su bazirani na tehnologijama i naprednim konceptima u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije u prostoru. Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove.