Dyson Supersonic HD11 Professional fen za kosu

Dyson Supersonic HD11 Professional fen za kosu

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Dyson

Boja

Kliknite ovde za detaljan opis

Boja: Srebrna
Broj brzina: 3
Snaga: 1600 W
Nivo buke: 77 dBA
3 precizna podešavanja brzine: brzo sušenje, normalno sušenje i stilizovanje
4 precizna podešavanja topline: 100°C brzo sušenje i stilizovanje; 80°C normalno sušenje; 60°C nežno sušenje; 28°C kontinuirano hladno strujanje, novo dugme za cold shot.
Zahvaljujući tehnologiji Heat Shield, površine nastavaka ostaju hladne, čak i prilikom oblikovanja iz velike blizine. Dyson Supersonic™ Professional fen za kosu je projektovan za korišćenje u profesionalne svrhe tj. u frizerskim salonima. Dizajniran je da zaštiti kosu od ekstremnih toplotnih oštećenja, uz najbrže sušenje i kontrolisano oblikovanje kako bi se povećala glatkoća za 75%, povećao sjaj do 132% i smanjilo kovrdžanje i opadanje kose do 61%. 
Negativni joni pomažu u smanjivanju statičkog elektriciteta
Jednostavan za čišćenje; odvrnite i otpustite filter. Redizajniran filter za profesionalnu upotrebu.
Protok vazduha: 41 l/s
Dimenzije: 245 x 77 x 97 mm
Dužina kabla: 3,3 m
Težina: 715 g
Jonizator: Da
Oprema: Dyson Supersonic fen za kosu dolazi sa magnetskim nastavcima specijalno dizajniranim za frizere – za brzo i lako podešavanje. U pakovanju se nalazi 5 nastavaka: Dyson profesionalni koncentrator za fokusirano oblikovanje , Dyson difuzor za definisanje kovrdža i lokni, Dyson Flyaway za zaglađivanje, Dyson nastavak za nežan protok vazduha i Dyson češalj sa širokim zubcima za volumen.
Garancija: 2 godine