Dyson Airwrap Complete Multi-Styler HS05

Dyson Airwrap Complete Multi-Styler HS05

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Dyson

Boja

Model

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Boje: Ciklama/Srebrna, Ljubičasto Plava/Roze Zlatna, Sivo/Bakarna
Stepeni jačine duvanja: 3
Stepeni jačine temperature: 3 (90 °C, 60 °C, 28 °C)
Snaga: 1.300 W
Nivo buke: 82 dBA 
Lokne, talasi, peglanje, sušenje bez ekstremne vrućine. Sa cevima za kovrdžanje ili talase i četkama za peglanje i povećavanje volumena kose.

Novi Dyson Airwrap™ uvijač/stajler za vas uvlači i omotava kosu koristeći vazduh. 

Najnovija druga generacija neprikosnovenog Dyson Airwrap™ stajlera za oblikovanje kose primjenjuje Coanda efekt - oblikovanje kose bez ekstremne toplote.
Koanda efekat automatski povlači i uvija kosu, koristeći samo vazduh bez ekstremne toplote. Digitalni motor V9 kompanije Dyson to omogućava. Inteligentna regulacija temperature meri temperaturu izlaznog vazdušnog toka više od 40 puta u sekundi i tako štiti kosu od ekstremnih toplotnih oštećenja. Ovo vam omogućava da istovremeno oblikujete i sušite kosu.

Novo: Brže i lakše oblikovanje

Neprekidan protok vazduha se stvara oko valjka za uvijanje, povlačeći kosu na površinu valjka, stvarajući obimne kovrdže i talase bez upotrebe ekstremne toplote. Napravite brzo i lako kovrdže u smeru i suprotno od smera kazaljke na satu sa jednim valjkom kako biste uštedeli vreme. Okrenite hladni vrh kako biste promenili smer strujanja vazduha dok stilizujete vašu kosu. 

Novo: Multifunkcionalni Coanda fen sa dva načina rada 

Sušenje - za brzo grubo sušenje kose u pripremi za oblikovanje. 
Zaglađivanje - za zaglađivanje i usavršavanje vaše frizure. Poboljšani Coanda protok vazduha privlači i podiže duže dlačice, skrivajući neposlušne vlasi, za glatak i sjajan završetak.

Novo: Airwrap četke za zaglađivanje


Različiti dodaci za oblikovanje posebno su razvijeni za različite tipove kose. Koanda efekat povlači kosu prema četki i difunduje vazduh duž pramenova, oponašajući tehniku stilista. Poboljšani Coanda protok vazduha privlači i poravnava kosu sa površinom četke kako bi se oblikovala uz veću kontrolu.
Istovremeno oblikuje i suši. 
Osmišljen za oblikovanje vlažne kose. Kombinuje snažan protok vazduha sa kontrolisanom toplotom za sušenje vaše kose tokom oblikovanja.
Napravljen za različite tipove kose. Niz nastavaka dizajniranih za različite tipove kose. Prekidač sa brzim otpuštanjem i vrhovima hladnim na dodir, omogućavaju vam brzu promenu dodataka nakon oblikovanja. 
Hladan vazduh za učvršćivanje frizure. 

Dodatni nastavci:

1. AirWrap™ cev od 30 mm prave i učvršćuju lokne povećanog obima. 
2. AirWrap™ cev od 40 mm prave i učvršćuju opuštene lokne i talase.
Dyson četke za peglanje koriste Coanda efekt za privlačenje kose prema površini četke, izduvavajući vazduh duž pramenova kose oponašajući frizersku tehniku sušenja. Različiti nastavci za oblikovanje za različite stilove.
3. Čvrsta četka za peglanje stvara ravniji oblik sa manje dlačica koje štrče i manje neposlušnih dlaka. Tvrda četka kontroliše neposlušnu kosu.
4. Mekana četka za peglanje stvara glatki završni sjaj. Sa mekanim nitima dizajniranim da budu nežne za vašu kosu.
5. Okrugla četka za obim usmerava vazduh u kosu kako bi joj dala volumen, a niti stvaraju naelektrisanje kako bi oblikovale kosu dok se suši. Idealno za ležernu ravnu kosu.
6. Coanda nastavak za zaglađivanje i usavršavanje vaše frizure. Poboljšani Coanda protok vazduha privlači i podiže duže dlačice, skrivajući neposlušne vlasi, za glatak i sjajan završetak. 

Kutija za odlaganje: Razvijena od strane Jamesa Dysona kutija za odlaganje štiti i uredno skladišti vaš Dyson Airwrap™ uređaj za oblikovanje kose. U teget boji, sa mekanim platnom unutra i obezbeđena magnetnom kopčom.

Dimenzije aparata: 272 x 48 x 41 mm (V x Š x D)

Pogledajte video o najnovijoj generaciji Dyson Airwrapa

Garancija: 2 godine