Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)
Mac Pro (Rackmount)

Mac Pro (Rackmount)

Šifra proizvoda: z0yzrs
EAN: 4005922261832
Brend: Apple
953.000,00
Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Mac Pro"

Mac Pro

Sa vrhunskim performansama, i mogućnostima proširenja konfiguracije, Mac Pro namenjen je profesionalnim korisnicima koji žele da pomere granicu mogućeg.

Mac Pro

Procesor

Do 28 jezgara. Stvaraj bez zastoja. U srcu Mac Pro računara se nalazi novi procesor Intel Xeon sa do 28 jezgara, najviše što je Mac ikad imao. Osim toga, veliki L2 i podeljeni L3 keš, kao i PCI Express sa 64 putanje omogućavaju ogromnu propusnu moć pri komunikaciji sa procesorom.

Intel Xeon

sa do

28 jezgara

Turbo Boost

do

4,4 GHz

Do

56

nita

Do

66,5 MB

keša

Grafika

Dizajniran za neviđene performanse. Predstavljamo Mac Pro Expansion modul ili MPX modul koji profesionalcima pruža najveće moguće performanse za izradu 3D animacija, pravljenje u 8K scena ili dizajniranje ekstremno realističnih igara.

Mac Pro

AMD Radeon Pro Vega II
Računarske performanse do 14 teraflopa

Konektor MPX
Snaga do 475 W

Infinity Fabric Link
Do 5 puta brži prenos podataka

Standardní PCI Express x16
Snaga do 75 W

Thunderbolt 3
Prenos podataka do 40 Gb/s

Do

4 grafička procesora

AMD Radeon Pro Vega II

Do

56,8

teraflopa jednostruke preciznosti

Do

128 GB

HBM2 memorije

Do

1 TB/s

Propusnost memorije

UREĐIVANJE VIDEO SNIMAKA

Predstavljamo Apple Afterburner.
Afterburner menja način rada profesionalaca koji se bave pokretnim slikama. Omogućava ti da se sa kamere prebaciš na timeline i od samog početka radiš na datotekama u nativnoj 4K ili čak 8K rezoluciji.

Mac Pro

Do

16 stream-ova

4K ProRes 422 video snimka pri 30 fps

MEMORIJA

Zaboravi sve što znaš o memoriji. Mac Pro ima šest kanala super-brze ECC memorije i 12 fizičkih DIMM slotova pa može imati do 1,5 TB memorije i najzahtevnije projekte rešavati u tren oka.

Mac Pro

SIGURNOST I PROSTOR

Do 4 TB slobodnog prostora za čuvanje podataka. Mac Pro je razvijen na arhitekturi all-flash prostora koja mu omogućava najbolje moguće performanse. Osnovni model ima 256 GB SSD, a može se konfigurisati do SSD-a od 4 TB. Naravno, sve je enkriptovano Apple T2 Security čipom.

Mac Pro Mac Pro

EKSTREMNO BRZO POVEZIVANJE

Moćne veze. Tu su četiri Thunderbolt 3, dva USB-A i dva Ethernet priključka od 10 GB, a sa svakim modulom MPX dobijaš dodatne kapacitete. Poveži se sa do dvanaest Apple 4K displeja, ili do šest Pro Display-a XDR.

Mac Pro

DIZAJN

Forma prati funkciju. Aluminijsko kućište može se podići sa okvira od nerđajućeg čelika omogućavajući pristup svim komponentama na svakoj strani, za neverovatnu slobodu konfiguracije. Mac Pro je izuzetno čvrst i stabilan prilikom podizanja ili pomeranja zahvaljujući zaobljenim ručicama od nerđajućeg čelika.

Mac Pro
Mac Pro