Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe

Apple iPhone 13 Pro Leather Case with MagSafe

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Apple

Boja

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Apple iPhone Leather Case with MagSafe je Apple dizajnirana kožna maskica koja pruža zaštitu i sigurnost, pa predstavlja savršen dodatak vašem novom iPhone 13 Pro telefonu.

Napravljena je od kvalitetne i posebno obrađene kože, pa je spolja meka na dodir i vremenom dobija prirodnu patinu. Lako i brzo se postavlja na iPhone. Čvrsto naleže, a ne dodaje nepotrebnu masu i veličinu vašem telefonu.

Sa ugrađenim magnetima koji se savršeno poravnavaju sa iPhone 13 Pro, ova maskica nudi magično iskustvo kad je stavljate ili skidate sa svog telefona. Savršeno poravnati magneti čine bežično punjenje bržim i lakšim nego ikad ranije, pa nema potrebe da je skidate sa iPhonea - dovoljno je da ga stavite na MagSafe ili bilo koji drugi Qi sertifikovani bežični punjač.

Poput svake Apple dizajnirane maskice, ona je prošla kroz hiljade sati testiranja tokom dizajniranja i proizvodnje, pa ne samo da izgleda odlično, već je i napravljena da zaštiti vaš iPhone od ogrebotina i padova.

Ona je napravljena od visokokvalitetne, fleksibilne kože koja štiti vaš iPhone. Koža je prirodni materijal i poput ostalih proizvoda od kože, ova maskica može vremenom početi pokazivati nabore, tragove ili patinu. Korišćenje sa ostalim MagSafe dodacima ostaviće blage tragove. Ako vas to brine, savetujemo da koristite silikonsku ili providnu maskicu.