iPad mini 6

iPad mini 6

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Apple

Boja

Kapacitet

Model

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

iPad mini

Velika moć. Mini dimenzije.

Ekran od ivice do ivice. Liquid Retina displej. Moćni A15 Bionic čip. Superbrzi 5G. Sada dostupan u četiri prelepe boje. Pretvori inspiraciju u kreaciju. Bilo kad. Bilo gde.

Kućište i displej

Ekran od ivice do ivice. Fantastičan iz svakog ugla.

Prelepo kućište koje ti stane na dlan, sa ekranom od ivice do ivice i 8,3-inčnim Liquid Retina displejom. I Apple Pencil druge generacije koju možeš postaviti na magnet sa strane, kako bi bila spremna za rad kad god dobiješ inspiraciju.

8,3-inčni

Liquid Retina displej

Touch ID za sigurnu proveru identiteta

Performanse

Tako malen, a tako snažan.

Brže performanse. Novi čip A15 Bionic i baterija koja traje celi dan omogućavaju ti da radiš, stvaraš i igraš se gde god poželiš. Uređuj fotke i video snimke, igraj igre sa vrhunskom grafikom i uživaj u čudesnim doživljajima proširene stvarnosti.

Povezivanje

Učitavaj. Preuzimaj. U pokretu.

Budi povezan uz superbrzi 5G, Wi-Fi 6, i USB-C. Pa navali na FaceTime, streaming, igranje ili timski rad.

5G

Superbrza preuzimanja, visokokvalitetni streaming

Punjenje i povezivanje putem USB-C ulaza

Kamere

Ultra širokougaona kamera. Ultra zabavne mogućnosti.

Uz ultra širokougaonu prednju kameru od 12 MP i Center Stage, možeš uživati u još prirodnijim video pozivima. A sa širokougaonom zadnjom kamerom od 12 MP možeš slikati živopisne fotke, snimati video snimke od 4K ili skenirati dokumenta.

Prednja kamera sa Center Stage

Zadnja kamera sa True Tone blicom

Dodaci

Apple Pencil. Smart Folio. Svakodnevno važni.

iPad mini sada podržava Apple Pencil olovku druge generacije, koja se magnetno pričvršćuje i bežično puni. Prelepi Smart Folio štiti tvoj iPad mini i po potrebi se pretvara u stalak.

iPadOS i aplikacije

iPadOS. Sve može ko od šale.

iPadOS je moćan operativni sistem, jednostavan za korišćenje čim ga upališ. Uz više od milion aplikacija dizajniranih posebno za iPad, u App Store-u ćeš pronaći pravu aplikaciju za sve što ti padne na pamet.

Zašto iPad

Ništa nije kao iPad.

Jednostavan za korišćenje

iPad ti omogućava da na jednostavan način napraviš moćne stvari na velikom Multi-Touch displeju.

Moćan

Pokreći aplikacije kao što su Microsoft Office i Adobe Photoshop, ili grafički zahtevne igre. iPad je spreman na sve.

Prenosan

Izvanredno tanak, lagan i izdržljiv sa brzim Wi-Fi-em i mrežom koja podržava prenos podataka, kao i baterijom koja traje ceo dan.

Svestran

Ovaj uređaj ti, u zavisnosti od tvojih potreba, može poslužiti kao prenosni računar, filmski studio, skener, pokretna kancelarija ili platno za crtanje.

Poređenje modela

Koji ti iPad najviše odgovara?

Product name
11-inčni iPad Pro
iPad Air
iPad mini
Images
Finish
Quick look
Chip
Capacity
Camera
Cellular
Pencil compatibility
Keyboard compatibility

Dodaci

Postigni još više uz iPad mini.

Izaberi maskice, Apple Pencil, AirPods ili neki od mnogih drugih dodataka.

Dodatne informacije

Mobilno i bežično povezivanje: Mobilno i bežično povezivanje: Potrebna je pretplata na promet podataka. 5G i LTE dostupni su na odabranim tržištima i kod odabranih operatera. Proračun brzina je teoretski. Stvarna brzina zavisi od uslova na lokaciji i od operatera. Dodatne informacije o podršci za 5G i LTE zatraži od operatera i poseti apple.com/iphone/cellular.

Displej: Displej ima zaobljene uglove. Kada se meri kao standardni pravougaonik, displej iPad Pro od 12,9 inča ima dijagonalu od 12,9 inča, displej iPad Pro od 11 inča ima dijagonalu od 11 inča, displej iPad Air četvrte generacije ima dijagonalu od 10,86 inča, a displej iPad mini šeste generacije ima dijagonalu od 8,3 inča. Stvarno vidljivo područje je manje.

Dodatna oprema: Dodatna oprema se prodaje odvojeno.

Napajanje i baterija: Vek trajanja baterije razlikuje se u odnosu na način upotrebe i konfiguraciju. Dodatne informacije potraži na apple.com/batteries.

FaceTime: Za pokretanje FaceTime poziva i pozivalac i primalac poziva moraju imati uređaj koji podržava aplikaciju FaceTime i Wi-Fi vezu. Dostupnost putem mobilne mreže zavisi od operatera. Promet podataka može se dodatno naplaćivati.

SharePlay: Dostupan krajem 2021.

App Store: Aplikacije su dostupne u App Store-u. Navedena dostupnost podložna je promenama.

Kapacitet: Dostupnog prostora ima manje, a njegova veličina zavisi od niza činjenica. Standardna konfiguracija zauzima približno 10 do 13 GB (uključujući iPadOS i predinstalirane aplikacije), u zavisnosti od modela i podešavanja. Predinstalirane aplikacije zauzimaju oko 4 GB, a možeš ih izbrisati ili instalirati ponovo. Dostupnost slobodnog prostora zavisi od verzije softvera i može se razlikovati od uređaja do uređaja.

Dostupnost mogućnosti: Neke mogućnosti možda nisu dostupne u svim zemljama ili područjima. Celi spisak možeš pronaći na apple.com/ios/feature-availability.