iPad Air

iPad Air

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Apple

Boja

Kapacitet

Model

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

Pršti snagom i bojama.

iPad Air može više nego računar, i sve to postiže magično i jednostavno. Zahvaljujući naprednim karakteristikama i mogućnostima, svestraniji je nego ikad.

Dizajn i displej

Praznik za oči.
Od ivice do ivice.

10,9-inčni Liquid Retina displej od ivice do ivice.¹ I Touch ID za brzo, jednostavno i sigurno prijavljivanje i plaćanje.

Perfomanse

Moć svima.

A14 Bionic čip sa lakoćom savladava svaki izazov: od običnih, svakodnevnih zadataka do uređivanja 4K video snimaka i prenosa podataka preko USB-C ulaza.²

Apple Pencil

Crtaj, piši, briši.

Crtaj portrete, zapisuj beleške, označavaj dokumenta i još mnogo mnogo toga.³

Magic Keyboard

Responzivno kucanje.
Pozadinsko osvetljenje.
Ugrađen trackpad.

Najbolji doživljaj kucanja na iPad-u, USB-C ulaz za pass-through punjenje, kao i zaštita sa prednje i zadnje strane.³

iPadOS

Moćni OS
dizajniran za iPad.

iPadOS posebno je razvijen tako da što bolje iskoristi sav potencijal velikog displeja i fascinantnih performansi iPad-a. Zapisuj beleške, pretvaraj skice u savršene oblike i još mnogo toga.

Povezivanje

Za posao.
Za školu. Za ekipu.

Superbrzi Wi-Fi i 4G LTE Advanced.⁴ FaceTime HD kamera omogućava ti rad i učenje na daljinu, kao i održavanje veze sa prijateljima i porodicom.⁵

  1. Displej ima zaobljene ivice. Kada se meri kao pravougaonik, displej iPad Air-a (4. generacije) ima dijagonalu od 10,86 inča. Stvarno vidljivo područje je manje.

  2. Tvrdnje o performansama zasnovane su na poređenju sa prethodnom generacijom uređaja.

  3. Dodaci se prodaju odvojeno.

  4. Potrebna je pretplata na promet podataka. 4G LTE Advanced i 4G LTE dostupni su na odabranim tržištima i kod odabranih operatera. Proračun brzina je teoretski. Stvarna brzina zavisi od uslova na lokaciji i od operatera. Dodatne informacije o podršci za LTE zatraži od svog operatera i poseti apple.com/ipad/LTE.

  5. Za uspostavljanje FaceTime poziva i pozivalac i primalac poziva moraju imati uređaj koji podržava aplikaciju FaceTime i Wi-Fi vezu. Dostupnost putem mobilne mreže zavisi od pravila operatera. Promet podataka može se dodatno naplaćivati.

Neke mogućnosti možda nisu dostupne u svim zemljama ili područjima. Celu listu potraži na apple.com/ios/feature-availability.

Aplikacije su dostupne u App Store-u. Navedena dostupnost podložna je promenama.