Apple iPad 9

Apple iPad 9

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Apple

Boja

Kapacitet

Model

Dodaj u korpu

Kliknite ovde za detaljan opis

iPad

Jednostavno radi sve.

Moćan. Jednostavan. Svestran. Dizajniran za sve što voliš. Posao, igra, učenje, internet — sve je tu. I još puno toga. Dostupan svima.

Performanse

Ništa mu nije teško.

A13 Bionic ima brži procesor i brže grafičke performanse, kao i moćniji Neural Engine. Baterija traje celi dan, pa možeš bezbrižno stvarati, raditi, igrati se i još mnogo toga.

Čip A13 Bionic

Displej

Tvoje ideje u punom sjaju.

10,2-inčni Retina displej je savršen za precizno crtanje, rad na projektima ili gledanje filmova.

True Tone tehnologija omogućava udobno gledanje bez obzira na osvetljenje.

Kamere

Snima, uređuje i deli. Neverovatno.

Uz ultra širokougaonu prednju kameru od 12 MP sa Center Stage, još više ćeš uživati u video pozivima. Pozadinska kamera od 8 MP snima oštre, živopisne slike i video snimke.

Center Stage te drži u fokusu dok se krećeš

Povezivanje

Bez žica i granica.

Uz ugrađeni brzi Wi-Fi i LTE gigabit klase, sadržaje možeš preuzimati, učitavati i streamovati kod kuće ili u pokretu.

Brzi Wi-Fi i LTE

Dodaci

Zapiši. Otkucaj.

Pusti mašti na volju uz Apple Pencil. Nacrtaj remek delo, skiciraj prizor iz svakodnevnice ili zapiši nešto što čuješ. Na tankoj, laganoj Smart Keyboard tastaturi napiši književnu kritiku — ili novi književni klasik.

Zabeleške na slikama ekrana

iPadOS i aplikacije

Moćan operativni sistem. Raznovrsne aplikacije.

iPadOS je moćan operativni sistem, jednostavan za korišćenje čim ga upališ. Uz više od milion aplikacija dizajniranih posebno za iPad, u App Store-u ćeš pronaći pravu aplikaciju za sve što ti padne na pamet.

Zašto iPad

Ništa nije kao iPad.

Jednostavan za korišćenje

iPad ti omogućava da na jednostavan način napraviš moćne stvari na velikom Multi-Touch displeju.

Moćan

Pokreći aplikacije kao što su Microsoft Office i Adobe Photoshop, ili grafički zahtevne igre. iPad je spreman na sve.

Prenosan

Izvanredno tanak, lagan i izdržljiv sa brzim Wi-Fi-em i mrežom koja podržava prenos podataka, kao i baterijom koja traje ceo dan.

Svestran

Ovaj uređaj ti, u zavisnosti od tvojih potreba, može poslužiti kao prenosni računar, filmski studio, skener, pokretna kancelarija ili platno za crtanje.

Poređenje modela

Koji ti iPad najviše odgovara?

Product name
11-inčni iPad Pro
iPad Air
iPad
Images
Finish
Quick Look
Chip
Capacity
Camera
Cellular
Pencil compatibility
Keyboard compatibility

Dodaci

Postigni još više uz iPad.

Izaberi maskice, tastature, Apple Pencil, AirPods, ili neki od mnogih drugih dodataka.

Dodatne informacije

Performanse: Tvrdnje o performansama zasnovane su na poređenju sa prethodnom generacijom uređaja.

Napajanje i baterija: Vek trajanja baterije zavisi od načina upotrebe i konfiguracije. Dodatne informacije potraži na apple.com/batteries

Mobilno i bežično povezivanje: Potrebna je pretplata na promet podataka. 5G i LTE dostupni su na odabranim tržištima i kod odabranih operatera. Proračun brzina je teoretski. Stvarna brzina zavisi od uslova na lokaciji i od operatera. Dodatne informacije o podršci za 5G i LTE zatraži od operatera i poseti apple.com/ipad/cellular.

Dodaci: Dodaci se prodaju odvojeno.

App Store: Aplikacije su dostupne u App Store-u. Navedena dostupnost podložna je promenama.

Displej: Displej ima zaobljene uglove. Kada se meri kao standardni pravougaonik, displej iPad Pro od 12,9 inča ima dijagonalu od 12,9 inča, displej iPad Pro od 11 inča ima dijagonalu od 11 inča, displej iPad Air četvrte generacije ima dijagonalu od 10,86 inča, a displej iPad mini šeste generacije ima dijagonalu od 8,3 inča. Stvarno vidljivo područje je manje.

Kapacitet: Dostupnog prostora ima manje, a njegova veličina zavisi od niza činjenica. Standardna konfiguracija zauzima približno 10 do 13 GB (uključujući iPadOS i predinstalirane aplikacije), u zavisnosti od modela i podešavanja. Predinstalirane aplikacije zauzimaju oko 4 GB, a možeš ih izbrisati ili instalirati ponovo. Dostupnost slobodnog prostora zavisi od verzije softvera i može se razlikovati od uređaja do uređaja.

Apple Arcade: Za Apple Arcade potrebna je pretplata.

FaceTime: Za pokretanje FaceTime poziva i pozivalac i primalac poziva moraju imati uređaj koji podržava aplikaciju FaceTime i Wi-Fi vezu. Dostupnost putem mobilne mreže zavisi od operatera. Promet podataka može se dodatno naplaćivati.

Dostupnost: Neke mogućnosti možda nisu dostupne u svim zemljama ili područjima. Kompletnu listu možeš pronaći na apple.com/ios/feature-availability

SharePlay: Dostupan krajem 2021.