Apple AirTag

Apple AirTag

Šifra proizvoda:
EAN:
Brend: Apple

Količina

Kliknite ovde za detaljan opis

AirTag je mali gedžet za super lak način praćenja vaših stvari. Dodajte jedan na ključeve, drugi stavite u ruksak.. i baš tako, lako, biće na radaru u aplikaciji Find My, gde takođe možete da pratite svoje Apple uređaje, prijatelje i porodicu.

Pinguj ga. Pronađi ga.

Zaturen novčanik, ključevi... nema problema uz priključen AirTag. Možete da pustite zvuk na ugrađenom zvučniku tako što ćete otići na novi Predmeti u aplikaciji Find My ili reći „Hej Siri, pronađi moj novčanik“. Ako se krije u blizini, na primer ispod kauča ili u susednoj sobi, samo pratite zvuk i lako ćete pronaći zatureni predmet.

Hladno, toplo, toplije, vruće.

Ako je vaš AirTag u blizini, vaš iPhone vas može dovesti pravo do njega pomoću Precision Finding*. Videćete udaljenost do AirTaga i smer ka pravcu - sve zahvaljujući tehnologiji Ultra Wideband.

Precizno pronalaženje kompatibilno sa: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro i iPhone 12 Pro Max

Pronađite AirTag uz malu pomoć stotine miliona prijatelja.

Kada ste ostavili nešto daleko od sebe, na primer na plaži ili u teretani, mreža Find My, stotine miliona iPhone, iPad i Mac uređaja širom sveta, pomaže vam da pronađete svoj AirTag. I dizajniran je da zaštiti vašu privatnost na svakom koraku.

Kako funkcioniše?

Vaš AirTag šalje zaštićeni Bluetooth signal koji mogu da otkriju uređaji u blizini na mreži "Find My". Ovi uređaji šalju lokaciju vašeg AirTaga iCloudu - tada možete da pokrenete aplikaciju Find My i da ga vidite na mapi. Čitav postupak je anoniman i šifrovan radi zaštite vaše privatnosti. Takođe je efikasan, tako da nema potrebe da brinete o trajanju baterije ili potrošnji podataka.

"Lost mode" funkcija čini pronalaženje stvari još lakšim.

Baš kao i drugi Apple uređaji, AirTag može da se stavi u "Lost mode". Kada ga uređaj na mreži otkrije, automatski ćete dobiti obaveštenje. Možete i da ga podesite tako da neko može dobiti vaše kontakt podatke približavanjem pametnog telefona koji podržava NFC tehnologiju na AirTag (to je ista tehnologija koja omogućava plaćanje pametnim telefonima).

Ugrađena privatnost.

Samo vi možete videti gde vam se nalazi AirTag. Podaci o vašoj lokaciji i istorija se nikada ne čuvaju na AirTagu. Uređaji koji prenose lokaciju vašeg AirTaga takođe ostaju anonimni i ti podaci o lokaciji se šifruju na svakom koraku, tako da ni Apple ne zna lokaciju vašeg AirTaga ili identitet uređaja koji pomaže u pronalaženju.