Politika privatnosti

Tech Poets d.o.o. se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrazca porudžbine. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.). Tech Poets d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti lične podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon i u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla/ispunjenje ugovora. Svi zaposleni Tech Poets d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Tech Poets d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu ličnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obaveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže, a nisu lični podaci (vrste pretraživača, broj poseta, vreme provedeno na stranicama i sl.) Tech Poets d.o.o. ima pravo da koristi isključivo radi ocene posećenosti internet stranice i radi poboljšanja sadržaja i funkcionalnosti istog.

Tech Poets d.o.o. informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka pa im redovno daje mogućnost izbora upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa liste koja se koristi za marketinške kampanje. U slučaju promene bilo ličnih podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan da o promeni obavesti Tech Poets d.o.o.. U slučaju promene o kojoj nije obavešten, Tech Poets d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda. Gore navedene odredbe o zaštiti ličnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa techpoets.com i na sve stranice unutar techpoets.com domena, ali ne na stranice koje upućuju linkovi na techpoets.com domen.

Osim u slučaju elektronske porudžbine, Tech Poets d.o.o. neće kupcu slati elektronske poruke ako kupac na to nije izričito pristao.