Synology

Veoma smo ponosni što možemo da vam ponudimo Synology NAS kao ovlašćeni distributer, servis i centar za korisničko iskustvo za Republiku Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Severnu Makedoniju, Crnu Goru i Bugarsku.

Synology je renomirani svetski brend, bez premca u svetu NAS servera. Osnovan 2000. godine, Synology ima preko šest miliona instalacija, stotine aktivnih partnera i šest ogranaka širom sveta. Podaci su u središtu transformacije svake industrije i tu Synology igra izuzetno važnu ulogu. Upravljanje podacima i njihova zaštita osnovni su zadatak Synologyja. Svojim proizvodima i rešenjima omogućavaju svim kompanijama pojednostavljeno i sigurno upravljanje podacima, vodeći računa o eksponencijalnom rastu podataka digitalnog sveta. Uz spoj istraživačkog iskustva i inovacija, Synology nudi prilagođena rešenja korisnicima širom sveta iz različitih industrija. Podstaknuti poverenjem nekih od najboljih umova u IT sektoru, Synology je posvećen menjanju načina na koji preduzeća upravljaju svojim podacima. Rezultat toga su elegantna, jednostavna, sigurna i pouzdana rešenja. Sinonim za kvalitet na NAS tržištu. Izbor najvećih. Jednostavano, napredno i bezbedno rešenje za čuvanje vaših podataka.

Postanite naš partner uz sve prednosti Synology Partner programa

Ukoliko vaša firma želi da postane Synology partner tj. ovlašćeni Synology prodavac/integrator, kontaktirajte nas. Poslujte zvanično, kupujte legalno i ostvarite sve prednosti Synology Partner programa.
Pregledajte Synology asortiman visoko inovativnih i pouzdanih rešenja koji je namenjen potrebama od kućnih do enterprise korisnika.