Apple Srbija - prodaja, profesionalna podrška, konsultacije, servis

Naša strast su Apple proizvodi. Ovu platformu promovišemo već više od dve decenije. Preko nas možete zvanično kupiti bilo koji Apple proizvod i dobiti konsalting u izboru istih po najvišim svetskim standardima. Jedinstveni smo u zemlji po zvaničnim Apple sertifikatima, iskusni i stručni da pružimo kompletnu podršku za sve Apple uređaje i prateću opremu. 

Ne prestajemo da učimo jer smatramo da ljudi koji strasno rade ono što vole, menjaju svet na bolje.

Synology Srbija - najcenjeniji NAS uređaji - prodaja i integracija

Uz Apple, veoma smo srećni što možemo da vam ponudimo Synology NAS kao zvanični regionalni distributeri i integratori. Renomirani svetski brend, bez premca u svetu NAS servera. Izbor najvećih. Najednostavnije i najnaprednije rešenje na svetu za čuvanje vaših dragocenih podataka.

NAS je skraćenica za Network Attached Storage (umreženo skladište podataka). Mrežni eksterni disk - uvek prisutan, uvek dostupan, brz, pouzdan i smišljen tako da vam čuva podatke čak i u slučaju havarije diska na kojem su pohranjeni. Nešto poput ličnog Clouda (internet bekap) samo većeg kapaciteta, neuporedivo brže, fleksibilnije, dostupnije (ne zavisi od interneta).

NAS koncept je sledeći: uvek uključen, uvek dostupan, troši do 50× manje el. energije od najštedljivijeg računara, čuva organizuje i prikazuje slike, filmove i muziku. Dostupan je kao mrežni disk za arhiviranje dokumenata sa antivirusnom zaštitom, izvor medijskih fajlova, Apple Time Machine bekap. Moguće ga je podesiti tako da bude dostupan samo lokalno ili kao pravi cloud servis na internetu sa bilo koje lokacije. Poseduje čak sopstveni VPN server zarad maksimalne bezbednosti. Jednostavano, napredno i bezbedno rešenje za čuvanje vaših podataka.

Pored svega na raspolaganju vam je vrhunski softver za video nadzor sa dve gratis licence za dve IP kamere i mogućnošću za dalje proširenje kapaciteta uz kupovinu dodatnih licenci. Najlepše od svega, NAS je potpuno nezavistan od OS platforme; Mac OS, iOS, Linux, Windows, Android potpuno su podržani.

Tech Poets d.o.o. Maršala Birjuzova 48, 11000 Beograd

Radno vreme

Ponedeljak — Petak

8:00h — 16:00h

Subota

Ne radimo

Nedelja

Ne radimo